Инструкции за купување

1. Регистрирајте се во нашата продавница.

2. Логирајте се во нашата продавница.

3. Од главното мени разгледајте и одберете продукт(и).

4. Продуктите што ќе ги одберете се наоѓаат во вашата кошничка.

5. За да ја потврдите вашата нарачка клиннете на плаќање.

6. Следете ги чекорите за испраќање на нарачката.

7. Вашата нарачка ке биде примена и разгледана од нас и ќе бидете контактирани.

8. Плаќањето се врши на местото на испорака.

Дизајн JLesev, Џиви © 2012