Најнови Статии
Голем избор на печки и камини од брендот Fabbygo .. Повеќе
Летни промотивни цени на печки и котли од брендовите "Alfa Plam" и "Prity" Искористете ја можноста да купите по намалени цени до 31.08.2017 само во Џиви Гевгелија. Издвојуваме: .. Повеќе
Соларните системи овозможуваат квалитетно и сигурно искористување на еден од најголемите и бесплатни извори на енергија – Сонцето. Се користат како за загревање на санитарна топла вода так.. Повеќе
Сите Статии
Архива на Статии
No articles

Соларни системи

Соларни системи

Соларните системи овозможуваат квалитетно и сигурно искористување на еден од најголемите и бесплатни извори на енергија – Сонцето.

Се користат како за загревање на санитарна топла вода така и за догревање на вода во системот за парно греење.

Со оглед на нивниот голем животен век, обезбедуваат заштеда на електрична енергија и комплетно враќање на инвестицијата за неколку години.

 

Објавено од Џиви

0 Коментари До "Соларни системи"

Напишете коментар

Вашето Име:


Внесете го кодот:

Вашиот Коментар:
Забелешка: HTML не е преведен!
Дизајн JLesev, Џиви © 2012