Поединечно греење

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
ALFA PLAM 70 FAVORIT
ШПОРЕТ ALFA PLAM 70 FAVORIT капацитет: 7 kW димензии на шпорет во мм (в*ш*д): 850*700*600 димензии на рерна во мм (в*ш*д): 260*330*440 пречник на димен отвор: 120мм волумен на загревање: 117м3 површина на..
24,500ден
ALFA PLAM 90H DOMINANT
ШПОРЕТ ALFA PLAM 90H DOMINANT капацитет: 8 kW димензии на шпорет во мм (в*ш*д): 850*900*600 димензии на рерна во мм (в*ш*д): 260*460*440 пречник на димен отвор: 120 мм волумен на загревање: 133 м3 површин..
27,700ден
ALFA PLAM 90H FAVORIT
ШПОРЕТ ALFA PLAM 90H FAVORIT димензии на шпорет во мм (в*ш*д) 850*900*600 капацитет 8 kW димензии на рерна во мм (в*ш*д) 260*460*440 пречник на димен отвор 120 мм волумен на загревање 133 м3 површина на загрев..
27,300ден
ALFA PLAM EK-550 DE LUX
ШПОРЕТ ALFA PLAM EK-550 DE LUX Димензии (В x Ш x Д)  780 x 965 x 612 мм Површина на загревање: 32 м2 Обем на загревање: 83 м3 Мокност 5 kW Димензии на отворот (Ш x В) 335 x 190 мм Димензии на рерна (Ш х В..
11,200ден
ALFA PLAM EK-550 TERMO 2
ШПОРЕТ ALFA PLAM EK-550 TERMO 2 Димензии (В x Ш x Д)  780 x 965 x 612 мм Површина на загревање: 32 м2 Обем на загревање: 83 м3 Мокност 5 kW Димензии на отворот (Ш x В) 335 x 190 мм Димензии на рерна (Ш х ..
10,900ден
ALFA PLAM ELITA I
ПЕЧКА НА ТВРДО ГОРИВО - ALFA PLAM ELITA I Номинална топлотна сила: 6 kW Димензии (ШхДхВ): 455 х 442 х 865 мм Пречник на димоводен отвор: ф120 мм Врста на гориво: Дрво Потребен провев на оџак: 12 Pa Волумен на загре..
11,100ден
ALFA PLAM ELITA II
ПЕЧКА НА ТВРДО ГОРИВО - ALFA PLAM ELITA II Номинална топлотна сила: 6 kW Димензии (ШхДхВ): 455 х 442 х 865 мм Пречник на димоводен отвор: ф120 мм Врста на гориво: Дрво Потребен провев на оџак: 12 Pa Волумен на..
11,600ден
ALFA PLAM LUCA
ПЕЧКА НА ПЕЛЕТИ ДУВАЛКА - ALFA PLAM LUCA Моќност - 8kW Димензии во мм Ш*Д*В - 500*490*955 Димоводник - ф80 Потрошувачка на пелети мин/мах - 0,82/2,03 кг/ч Капацитет на резервоарот - 23 кг Максимално работно време с..
40,900ден
ALFA PLAM R-46 DE LUX 2
ШПОРЕТ ALFA PLAM R-46 DE LUX 2 Димензии (в*ш*д) 850*915*565 mm Мокност 5 kW Димензии на отворот (ш*в) 335*190 mm Димензии на рерна (Х / В x Т)  185 x 460 x 485 mm Одвод на чад Ø 120 mm Висина на одводот од под 700 mm Тежина 103 kg ..
15,800ден
ALFA PLAM R-46 ELEGANT 2
ШПОРЕТ ALFA PLAM R-46 ELEGANT 2   Моќност: 5 KW  Димензии(Ш/Д/В): 915 x 565 x 850 mm  Димензии на рерната(Ш/Д/В): 460x485x185mm Пречник на димоводно црево: 120 mm Простор на загревање: 83 m3 Простор на загревање: 32 m2 Тежина нет..
15,450ден
ALFA PLAM R-46 TERMO 2
ШПОРЕТ ALFA PLAM R-46 TERMO 2 Моќност: 5 KW Димензии(Ш/Д/В): 915 x 565 x 850 mm Димензии на рерната(Ш/Д/В): 460x485x185mm Пречник на димоводно црево: 120 mm Простор на загревање: 83 m3 Простор на загревање: 32 m2 Тежина нето/бруто: 102 / 117 kg ..
14,250ден
ALFA PLAM RUSTIK
Камин на цврсто гориво Максимална моќ: 11 kW Отвор на одвод на гасови: ф120 mm Површина на греење: 71 m2 Обемот на греење: 183 m3 Тежина: 124 кг Димензии: 720 х 820 х 440 mm Земја на потекло: Србија ..
24,500ден
ALFA PLAM RUSTIKAL
Камин на цврсто гориво Максимална моќ: 11 kW Отвор на одвод на гасови: ф120 mm Површина на греење: 71 m2 Обемот на греење: 183 m3 Тежина: 124 кг Димензии: 720 х 820 х 440 mm Земја на потекло: Србија ..
23,990ден
BLIST AMBASADOR
ПЕЧКА НА ТВРДО ГОРИВО - BLIST AMBASADOR Димензии (Ш x В x Д)  460 x 460 x 1030 mm Тежина 125 kg Моќност 9-10 kW ..
16,990ден
BLIST B1
ПЕЧКА НА ТВРДО ГОРИВО - BLIST B1 Моќност: 8KW Димензии на ложиште: 390х260х390mm Димензии на каминот: 465x790x390mm Tежина на каминот: 54 kg ..
7,490ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012