Печки

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
BLIST AMBASADOR
ПЕЧКА НА ТВРДО ГОРИВО - BLIST AMBASADOR Димензии (Ш x В x Д)  460 x 460 x 1030 mm Тежина 125 kg Моќност 9-10 kW ..
16,990ден
BLIST B1
ПЕЧКА НА ТВРДО ГОРИВО - BLIST B1 Моќност: 8KW Димензии на ложиште: 390х260х390mm Димензии на каминот: 465x790x390mm Tежина на каминот: 54 kg ..
7,490ден
BLIST OGAN F
ПЕЧКА НА ТВРДО ГОРИВО - BLIST OGAN F Лимена  врата Гусана плотна Моќност: 8-9kW Нето тежина: 64кг Димензии: 450x490x1030мм ..
9,990ден
BLIST OGAN LM
ПЕЧКА НА ТВРДО ГОРИВО - BLIST OGAN LM   Моќност: 8-9 kW Тежина: 58 кг Димензии: 490 х 460 х 930 мм Челична плотна Челична врата ..
8,690ден
BLIST ZAR
ПЕЧКА НА ТВРДО ГОРИВО - BLIST ZAR   Моќност: 7-8 kW Тежина: 61 кг Димензии: 480 х 460 х 930 мм Лимена плотна Лимена врата ..
10,490ден
FABBYGO HERA
ПЕЧКА НА ТВРДО ГОРИВО - FABBYGO HERA   Моќност: 9 kW Гориво: дрво/јаглен Димен отвор: Ø11.8cm Тежина: 49 kg Димензии: 380x440x730 mm ..
6,990ден
FABBYGO KLASIK
ПЕЧКА НА ТВРДО ГОРИВО - FABBYGO KLASIK   Moќност: 5 - 7 kW Гориво: дрво/јаглен Димен отвор: Ø11.8cm Тежина: 38 kg Димензии: 330x360x870mm ..
5,490ден
FABBYGO KREKA
ПЕЧКА НА ТВРДО ГОРИВО - FABBYGO KREKA   Moќност: 7-9 kW Гориво: дрво/јаглен Димен отвор: Ø11.8cm Тежина: 57 kg Димензии: 465x390x760mm ..
8,500ден
FABBYGO ROBOT
ПЕЧКА НА ТВРДО ГОРИВО - FABBYGO ROBOT   Moќност: 10-12 kW Гориво: дрво/јаглен Димен отвор: Ø11.8cm Тежина: 100 kg Димензии: 500x450x1030 mm ..
12,000ден
FABBYGO ROBOT LUX
ПЕЧКА НА ТВРДО ГОРИВО - FABBYGO ROBOT LUX   Moќност: 12-14 kW Гориво: дрво/јаглен Димен отвор: Ø11.8 cm Тежина: 126 kg Димензии: 570x570x1030 mm ..
14,000ден
FABBYGO STIL so metalen poklopec
ПЕЧКА НА ТВРДО ГОРИВО - FABBYGO STIL so metalen poklopec   Moќност: 10 kW Гориво: дрво/јаглен Димен отвор: Ø11.8cm Тежина: 61 kg Димензии: 440x385x820mm ..
8,500ден
KOPER PICOLO 2
ПЕЧКА НА ТВРДО ГОРИВО - KOPER PICOLO 2 Тежина: 50 Kg Надворешни димензии: 400x495x600 mm Димензии на огниште: 335x330x450 mm Номинална моќ на греење: 6 KW Макс. моќ на греење: 7 KW Мин. про..
9,500ден
PLAMEN AMITY 3
ПЕЧКА НА ТВРДО ГОРИВО - PLAMEN AMITY 3 Димензии (Ш x В x Д) 597 x 764 x 519 mm Површина на загревање 160 m3 Тежина 122 kg Номинална мокност 8 kW Максимална мокност 11 kW Димензии на отворот (Ш x В) 335 x 190 ..
18,990ден
PLAMEN DORA 10 N
ПЕЧКА НА ТВРДО ГОРИВО - PLAMEN DORA 10 N Површина на загревање 180 m3 Тежина 64,5 kg Номинална мокност 7 kW Максимална мокност 9 kW Димензии на отворот (Ш x В) 220 x 220 mm Димензии на ложиште  (Ш x ..
13,500ден
PLAMEN DORA 8 N
ПЕЧКА НА ТВРДО ГОРИВО - PLAMEN DORA 8 N Површина на загревање  144 м3 Тежина 63,5 кг Номинална моќност 6 kW Максимална излезна моќност од 8 kW Димензии на отворот (ШxВ) 220 x 220 mm Димензии на ложиште&nb..
12,800ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012