Шпорети

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
ALFA 70 DOMINANT 7 KW
ALFA 70 DOMINANT 7 KW *7 KW *Димензија-700 x 600 x 850 mm *Димензија на рерна-330 x 440 x 260 mm *Дупло стакло *Дименазија на ложиште-332 x 190 x 240 mm *Топлински волумен-117 m3 *Површина на загревање-45 m2 *Степен на искористеност-76,4 / 79,1 % ..
26,900ден
ALFA PLAM 70 FAVORIT
ШПОРЕТ ALFA PLAM 70 FAVORIT капацитет: 7 kW димензии на шпорет во мм (в*ш*д): 850*700*600 димензии на рерна во мм (в*ш*д): 260*330*440 пречник на димен отвор: 120мм волумен на загревање: 117м3 површина на..
26,000ден
ALFA PLAM 90H DOMINANT
ШПОРЕТ ALFA PLAM 90H DOMINANT капацитет: 8 kW димензии на шпорет во мм (в*ш*д): 850*900*600 димензии на рерна во мм (в*ш*д): 260*460*440 пречник на димен отвор: 120 мм волумен на загревање: 133 м3 површин..
29,800ден
ALFA PLAM 90H FAVORIT
ШПОРЕТ ALFA PLAM 90H FAVORIT димензии на шпорет во мм (в*ш*д) 850*900*600 капацитет 8 kW димензии на рерна во мм (в*ш*д) 260*460*440 пречник на димен отвор 120 мм волумен на загревање 133 м3 површина на загрев..
29,200ден
ALFA PLAM DONNA 70
ALFA PLAM DONNA 70 *5KW *Димензија-900 x 600 x 850 mm *Димензија на рерна-460 x 440 x 260 mm *Димензија на ложиште-332 x 190 x 240 mm *Дупло стакло *Топлински волумен-83 m3 *Површина на загревање-32 m2 ..
28,500ден
ALFA PLAM DONNA 90
ALFA PLAM DONNA 90 *5KW *Димензија-900 x 600 x 850 mm *Димензија на рерна-460 x 440 x 260 mm *Димензија на ложиште-332 x 190 x 240 mm *Дупло стакло *Топлински волумен-83 m3 *Површина на загревање-32 m2   ..
31,990ден
ALFA PLAM EK-550 DE LUX
ШПОРЕТ ALFA PLAM EK-550 DE LUX Димензии (В x Ш x Д)  780 x 965 x 612 мм Површина на загревање: 32 м2 Обем на загревање: 83 м3 Мокност 5 kW Димензии на отворот (Ш x В) 335 x 190 мм Димензии на рерна (Ш х В..
12,600ден
ALFA PLAM EK-550 TERMO 2
ШПОРЕТ ALFA PLAM EK-550 TERMO 2 Димензии (В x Ш x Д)  780 x 965 x 612 мм Површина на загревање: 32 м2 Обем на загревање: 83 м3 Мокност 5 kW Димензии на отворот (Ш x В) 335 x 190 мм Димензии на рерна (Ш х ..
12,100ден
ALFA PLAM R-46 DE LUX 2
ШПОРЕТ ALFA PLAM R-46 DE LUX 2 Димензии (в*ш*д) 850*915*565 mm Мокност 5 kW Димензии на отворот (ш*в) 335*190 mm Димензии на рерна (Х / В x Т)  185 x 460 x 485 mm Одвод на чад Ø 120 mm Висина на одводот од под 700 mm Тежина 103 kg ..
16,900ден
ALFA PLAM R-46 ELEGANT 2
ШПОРЕТ ALFA PLAM R-46 ELEGANT 2   Моќност: 5 KW  Димензии(Ш/Д/В): 915 x 565 x 850 mm  Димензии на рерната(Ш/Д/В): 460x485x185mm Пречник на димоводно црево: 120 mm Простор на загревање: 83 m3 Простор на загревање: 32 m2 Тежина нет..
16,700ден
ALFA PLAM R-46 TERMO 2
ШПОРЕТ ALFA PLAM R-46 TERMO 2 Моќност: 5 KW Димензии(Ш/Д/В): 915 x 565 x 850 mm Димензии на рерната(Ш/Д/В): 460x485x185mm Пречник на димоводно црево: 120 mm Простор на загревање: 83 m3 Простор на загревање: 32 m2 Тежина нето/бруто: 102 / 117 kg ..
15,500ден
MBS ROYAL 900
MBS ROYAL 900   - Моќност: 9 kW - Гориво: дрво / јаглен - Степен на искористеност: 60% / 62% - Димен отвор: ф120 - Димензии (ВхШхД): 850х900х600 мм - Димензии на ложиште (ВхШхД): 175х250х400 мм - Димензии на рерна (ВхШхД): 270х500х470 мм ..
22,000ден
PLAMEN 850 GLASS
ШПОРЕТ Димензии: (Ш x В x Д) 845 x 825 x 620 mm Тежина: 133 kg Греен простор: 160 m3 Номинална мокност: 8 kW Максимална мокност: 11 kW Димензии на отвор за ложење:  (Ш x В)  180 x 165 mm Димензии на ложиште:  (Ш x В x Д)  250 x 300 ..
22,500ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012