Камини

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
Камин на цврсто гориво Максимална моќ: 11 kW Отвор на одвод на гасови: ф120 mm Висина од подот до оската на грип проширување: 650 mm Потребни оџакот нацрт: 12 Pa Обемот на греење: 100-150 м ³ Греење: 40 - 55 м2 Тежина: 117 кг Димензии: 72 х 82 х 4..
24,990ден
PLAMEN BARUN 1 INSERT ВГРАДЕН
Камин на цврсто гориво Димензии(ШxВxД): 690x590x440mm Простор за загревање: 160m3 Максимална моќ: 11 kW Димензии на отворот за ложење(ШxВ): 560x350mm Димензии на ложиштето(ШxВxД): 560x410x210mm Отвор за одвод на гасови: Ø180mm     ..
30,999ден
PLAMEN FRENKLIN
Камин на цврсто гориво Димензии (Ш x В x Д) 860 x 800 x 630 mm Површина на загревање: 200 m3 Тежина: 145 kg Номинална мокност: 10 kW Максимална мокност: 13 kW Димензии на отворот: (Ш x В) 560 x 185 mm Димензии на ложиште:  (Ш x В x Д)  550 x ..
21,990ден
PRITY  CY
Камин на цврсто гориво Максимална моќ: 15 kW Простор на загревање: 70 m2 Димензии:( Ш*Д*В) 66*57*72 cm Тежина: 114 kg ..
35,990ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012