Конвектори

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
AIRELEC ML 25
КОНВЕКТОР Вградлив електричен панел Моќност 2500 W Модерен дизајн Потрошувачка 2 КW/H Бела боја ..
5,890ден
AIRELEC PARIS ELEC 25
КОНВЕКТОР Вградлив електричен панел Моќност 2500 W Модерен дизајн Потрошувачка 2 КW/H Бела боја     ..
5,890ден
DIMPLEX PLX 30
КОНВЕКТОР Термостат со висока прецизност Програмер за до 24 часа Водоотпорен Можност за прикацуње на зид Може да се користи за комерцијални и домашни потреби Моќност: 3 kW ..
7,390ден
LIAL LIA 2500C Economic line
КОНВЕКТОР 2500 watt (1250W + 1250W) Капацитет на греење: до 25 m2 IPX 4 Заштита од вода  Водоотпорен прекинувач Безбедносен прекинувач Термостат Вклучени држачи за на ѕид Вклучени ногарки ..
2,099ден
ST-CH-2500B
КОНВЕКТОР • Superior technology • 2.5KW • Панелен конвектор со тркалца и држачи за на ѕид • Бела боја • Алуминиумски греач • Метално куќиште • Безбедносен термостат • Димензии: 90x25x50 cm ..
1,899ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012