Радијатори со улје

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
ST OR-2511FJ
РАДИЈАТОР СО УЛЈЕ • Superior Technology • Маслен радијатор • Италијански инженеринг • 11 ребра • Турбо внентилатор • 2500W • заштита од превртување • тркалца ..
3,299ден
VIVAX OH-112503F
Радиатор со улје Моќност: 2900 W Број на ребра: 11 Вентилатор Заштита од прегрејување ..
3,290ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012