Кварцни печки

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
KUMTEL 2035
КВАРЦНА ПЕЧКА Моќност: 2000 W ..
1,399ден
KUMTEL 2700
КВАРЦНА ПЕЧКА Моќност: 2000W 3 греачи 3 нивоа на регулација ..
1,799ден
KUMTEL 2710
КВАРЦНА ПЕЧКА Мокност: 2000W   ..
1,899ден
KUMTEL 2832
КВАРЦНИ ПЕЧКИ Heat Settings : 3 Level Power : 1800 W   ..
999ден
LEOV KG-1
КВАРЦНА ПЕЧКА Димензии: 710*650*110 мм Тежина: 6 кг Моќност: 2600 W Термостат ..
1,690ден
LIAL Carbon Heater LIA 2800 C
КВАРЦНА ПЕЧКА Моќност: 4 x 700 = 2800 W Термостат, автоматско исклучување Безбедносен прекинувач Карбонски грејачи со долг век на користење – 6000 h Карбонскиот грејач не го суши воздухот Ефикасно греење со заштеда на енергија ..
3,800ден
ST BH-1500QJ
КВАРЦНА ГРЕАЛКА • Ѕидна греалка за во бања • Кварцна • 1500W • Водоотпорна • Вклучување со повлекување • 2/3 кварцни елементи ..
1,299ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012