Централно греење

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
ALFA PLAM COMMO 15
КОТЕЛ НА ПЕЛЕТИ ALFA PLAM COMMO 15   Моќност: 15 kW Димензии(ШхДхВ): 530 х 570 х 1010 мм Пречник на димоводно црево: ф80 мм Моќност на зрачење: 2 kW Моќност предадена на вода: 13 kW Вода во котелот: 3..
79,990ден
ALFA PLAM COMMO 21
КОТЕЛ НА ПЕЛЕТИ ALFA PLAM COMMO 21   Моќност: 21 kW Димензии(ШхДхВ): 574 х 620 х 1225 мм Пречник на димоводно црево: ф80 мм Моќност на зрачење: 3 kW Моќност предадена на вода: 18 kW Вода во котелот: 3..
82,990ден
ALFA PLAM COMMO COMPACT
КОТЕЛ НА ПЕЛЕТИ ALFA PLAM COMMO COMPACT   Моќност: 23 kW Димензии(ШхДхВ): 590 х 642 х 1222 мм Пречник на димоводно црево: ф80 мм Моќност предадена на вода: 23 kW Вода во котелот: 35,5 л Потрошувачка н..
89,990ден
ALFA PLAM GRANDE
КОТЕЛ НА ПЕЛЕТИ ALFA PLAM GRANDE   Моќност: 7-28 kW Димензии(ШхДхВ): 979 х 761 х 1400 мм Пречник на димоводно црево: ф80 мм Моќност предадена на вода: 28 kW Вода во котелот: 74 л Потрошувачка на пелет..
133,890ден
ALFA PLAM RUSTIK - ETAZ
ПЕЧКА НА ЦВРСТО ГОРИВО ЗА ЦЕНТРАЛНО ГРЕЕЊЕ Номинална топлотна сила - јаглен 12,5kW Номинална топлотна сила - дрва 14kW Топлотно греење - јаглен 5,5kW Топлотно греење - дрва 7kW Термална енергија дадена на вода  - јаглен 7kW Термална енергија дадена на во..
34,049ден
ALFA PLAM WOOD 25
КОТЕЛ НА ДРВА ALFA PLAM WOOD 25 Моќност: 25 kW Димензии на котелот (ШхДхВ): 550 х 945 х 1355 мм Димензија на ложиштето (ШхДхВ): 290 х 580 х 475 мм Пречник на димоводно црево: ф160 мм Моќност предадена на вода: 25 kW ..
51,800ден
ALFA PLAM WOOD 35
КОТЕЛ НА ДРВА ALFA PLAM WOOD 35 Моќност: 35 kW Димензии на котелот (ШхДхВ): 635 х 1000 х 1435 мм Димензија на ложиштето (ШхДхВ): 380 х 625 х 510 мм Пречник на димоводно црево: ф180 мм Моќност предадена на вода: 35 kW ..
61,600ден
ALFA PLAM WOOD 40
КОТЕЛ НА ДРВА ALFA PLAM WOOD 40 Моќност: 40 kW Димензии на котелот (ШхДхВ): 685 х 1000 х 1480 мм Димензија на ложиштето (ШхДхВ): 420 х 630 х 540 мм Пречник на димоводно црево: ф180 мм Моќност предадена на вода: 40 kW ..
67,600ден
ALFA PLAM WOOD 50
КОТЕЛ НА ДРВА ALFA PLAM WOOD 50 Моќност: 50 kW Димензии на котелот (ШхДхВ): 800 х 1000 х 1530 мм Димензија на ложиштето (ШхДхВ): 520 х 630 х 540 мм Пречник на димоводно црево: ф180 мм Моќност предадена на вода: 50 kW ..
75,900ден
BOSCH SOLID 2000 B K45 1 S 62
ТРАЈНОЖАРЕЧКИ КОТЕЛ BOSCH SOLID 2000 B K45 1 S 62 Топлотна снага: 45 kW Висина: 1045 мм Ширина: 770 мм Длабочина: 980 мм Дијаметар на оџак: ф180 мм Приклучок за топла вода: Надворешен навој 6/4" Тежина: 320 кг ..
78,900ден
BOSCH SOLID 2000 B SFU 24 HNS
ТРАЈНОЖАРЕЧКИ КОТЕЛ BOSCH SOLID 2000 B SFU 24 HNS Топлотна снага: 24 kW Висина: 1040 мм Ширина: 700 мм Длабочина: 770 мм Дијаметар на оџак: ф145 мм Приклучок за топла вода: Надворешен навој 6/4" Тежина: 215 кг ..
55,900ден
BOSCH SOLID 2000 B SFU 27 HNS
ТРАЈНОЖАРЕЧКИ КОТЕЛ BOSCH SOLID 2000 B SFU 27 HNS Топлотна снага: 27 kW Висина: 1040 мм Ширина: 700 мм Длабочина: 770 мм Дијаметар на оџак: ф145 мм Приклучок за топла вода: Надворешен навој 6/4" Тежина: 232 кг ..
58,200ден
BOSCH SOLID 2000 B SFU 32 HNS
ТРАЈНОЖАРЕЧКИ КОТЕЛ BOSCH SOLID 2000 B SFU 32 HNS Топлотна снага: 32 kW Висина: 1040 мм Ширина: 700 мм Длабочина: 770 мм Дијаметар на оџак: ф145 мм Приклучок за топла вода: Надворешен навој 6/4" Тежина: 240 кг ..
59,400ден
BOSCH SOLID 3000 H SFU 25 HNC
ГУСАН КОТЕЛ НА ЦВРСТО ГОРИВО BOSCH SOLID 3000 H SFU 25 HNC Топлотна снага: 25 kW Висина: 1100 мм Ширина: 605 мм Длабочина: 570 мм Дијаметар на оџак: ф150 мм Димензија на врата за полнење: 340*310 мм Приклучок за топла вода: 2" Тежина: 245 кг ..
71,900ден
BOSCH SOLID 3000 H SFU 32 HNC
ГУСАН КОТЕЛ НА ЦВРСТО ГОРИВО BOSCH SOLID 3000 H SFU 32 HNC Топлотна снага: 32 kW Висина: 1100 мм Ширина: 605 мм Длабочина: 670 мм Дијаметар на оџак: ф150 мм Димензија на врата за полнење: 340*310 мм Приклучок за топла вода: 2" Тежина: 280 кг ..
84,200ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012