Котли

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
ALFA PLAM COMMO 15
КОТЕЛ НА ПЕЛЕТИ ALFA PLAM COMMO 15   Моќност: 15 kW Димензии(ШхДхВ): 530 х 570 х 1010 мм Пречник на димоводно црево: ф80 мм Моќност на зрачење: 2 kW Моќност предадена на вода: 13 kW Вода во котелот: 3..
79,990ден
ALFA PLAM COMMO 21
КОТЕЛ НА ПЕЛЕТИ ALFA PLAM COMMO 21   Моќност: 21 kW Димензии(ШхДхВ): 574 х 620 х 1225 мм Пречник на димоводно црево: ф80 мм Моќност на зрачење: 3 kW Моќност предадена на вода: 18 kW Вода во котелот: 3..
82,990ден
ALFA PLAM COMMO COMPACT
КОТЕЛ НА ПЕЛЕТИ ALFA PLAM COMMO COMPACT   Моќност: 23 kW Димензии(ШхДхВ): 590 х 642 х 1222 мм Пречник на димоводно црево: ф80 мм Моќност предадена на вода: 23 kW Вода во котелот: 35,5 л Потрошувачка н..
89,990ден
ALFA PLAM GRANDE
КОТЕЛ НА ПЕЛЕТИ ALFA PLAM GRANDE   Моќност: 7-28 kW Димензии(ШхДхВ): 979 х 761 х 1400 мм Пречник на димоводно црево: ф80 мм Моќност предадена на вода: 28 kW Вода во котелот: 74 л Потрошувачка на пелет..
133,890ден
THERMOFLUX INTERIO 14
КАМИН НА ПЕЛЕТИ Камини со воден изменувач за спојување со инсталации за централно греење. Поголемиот дел од енергијата ја пренесува на водата за загревање на радијаторите, а еден мал дел оддава преку стаклото. Камините се компактни со вградена циркулациона пумпа. Имаат многу убав дизај..
79,600ден
THERMOFLUX INTERIO 20
КАМИН НА ПЕЛЕТИ Камини со воден изменувач за спојување со инсталации за централно греење. Поголемиот дел од енергијата ја пренесува на водата за загревање на радијаторите, а еден мал дел оддава преку стаклото. Камините се компактни со вградена циркулациона пумпа. Имаат многу убав дизај..
86,215ден
THERMOFLUX INTERIO 22
ТОПЛОВОДЕН КОТЕЛ НА ПЕЛЕТИ Максимална моќност: 22 kW Минимална моќност: 7 kW  Потрочувачка на ел. енергија ном/мах: 90/410 W Максимален работен притисок: 2.5 bar Вода во котелот: 40 l Тежина на котелот: 240 kg Потрочувачка на пелети мин/мах: 1.3/4,..
92,400ден
THERMOFLUX PELLING 100
ТОПЛОВОДЕН КОТЕЛ НА ПЕЛЕТИ Максимална моќност: 100 kW Минимална моќност: 33 kW  Потрочувачка на ел. енергија мин/мах: 5/510 W Максимален работен притисок: 3 bar Вода во котелот: 181 l Тежина на котелот: 580 kg Потрочувачка на пелети мин/мах: 6.5/22..
210,945ден
THERMOFLUX PELLING 25
ТОПЛОВОДЕН КОТЕЛ НА ПЕЛЕТИ Максимална моќност: 25 kW Минимална моќност: 8 kW  Потрочувачка на ел. енергија мин/мах: 5/350 W Максимален работен притисок: 3 bar Вода во котелот: 60 l Тежина на котелот: 267 kg Потрочувачка на пелети мин/мах: 1.6/5.2 k..
101,535ден
THERMOFLUX PELLING 35
ТОПЛОВОДЕН КОТЕЛ НА ПЕЛЕТИ Максимална моќност: 35 kW Минимална моќност: 11.7 kW  Потрочувачка на ел. енергија мин/мах: 5/410 W Максимален работен притисок: 3 bar Вода во котелот: 90 l Тежина на котелот: 348 kg Потрочувачка на пелети мин/мах: 2.3/7...
115,185ден
THERMOFLUX PELLING 40
ТОПЛОВОДЕН КОТЕЛ НА ПЕЛЕТИ Максимална моќност: 40 kW Минимална моќност: 11.7 kW  Потрочувачка на ел. енергија мин/мах: 5/410 W Максимален работен притисок: 3 bar Вода во котелот: 100 l Тежина на котелот: 370 kg Потрочувачка на пелети мин/мах: 2.3/7..
122,325ден
THERMOFLUX PELLING 50
ТОПЛОВОДЕН КОТЕЛ НА ПЕЛЕТИ Максимална моќност: 50 kW Минимална моќност: 16.5 kW  Потрочувачка на ел. енергија мин/мах: 5/410 W Максимален работен притисок: 3 bar Вода во котелот: 120 l Тежина на котелот: 392 kg Потрочувачка на пелети мин/мах: 3.5/1..
134,925ден
THERMOFLUX PELLING 75
ТОПЛОВОДЕН КОТЕЛ НА ПЕЛЕТИ Максимална моќност: 75 kW Минимална моќност: 25 kW  Потрочувачка на ел. енергија мин/мах: 5/450 W Максимален работен притисок: 3 bar Вода во котелот: 154 l Тежина на котелот: 494 kg Потрочувачка на пелети мин/мах: 5.2/16...
183,120ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012