На цврсто гориво

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
ALFA PLAM RUSTIK - ETAZ
КОТЕЛ НА ЦВРСТО ГОРИВО Номинална топлотна сила - јаглен 12,5kW Номинална топлотна сила - дрва 14kW Топлотно греење - јаглен 5,5kW Топлотно греење - дрва 7kW Термална енергија дадена на вода  - јаглен 7kW Термална енергија дадена на вода  - дрва ..
30,999ден
BOSCH SOLID 2000 B + Komplet set za pelet
ТРАЈНОЖАРЕЧКИ КОТЕЛ Топлотна снага: 32 KW Висина А: 1040mm Ширина C: 526/700mm Длабочина D: 730/770mm Дијаметар на приклучокот за оџак: 145 mm Приклучок за топла вода: Надворешен навој G 6/4" Висина на приклучокот за оџак G: 858 mm Нето тежина: 24..
153,700ден
PLAMEN BARUN TERMO
КАМИН ЗА ЦЕНТРАЛНО ГРЕЕЊЕ Димензии(ШxВxД): 728x840x520mm Простор за загревање: 360m3 Максимална моќ: 20 kW Димензии на отворот за ложење(ШxВ): 560x350mm Димензии на ложиштето(ШxВxД): 560x320x290mm Отвор за одвод на гасови: Ø180mm Количина вода во к..
49,999ден
RADIJATOR SERIJA C 25
ТОПЛОВОДЕН КОТЕЛ Моќност на котелот: 25 kW Работен притисок: 300 kPa Вода во котелот: 68 L Тежина на котелот: 262 kg Потребна промаја во димоводникот: 20 Pa Димензии (Ш*Д*В): 530*990*1230 mm Димензија на димоводникот: ф180 mm ..
50,032ден
RADIJATOR SERIJA C 33
ТОПЛОВОДЕН КОТЕЛ Моќност на котелот: 33 kW Работен притисок: 300 kPa Вода во котелот: 88 L Тежина на котелот: 336 kg Потребна промаја во димоводникот: 20 Pa Димензии (Ш*Д*В): 640*1065*1250 mm Димензија на димоводникот: ф180 mm ..
54,037ден
RADIJATOR SERIJA C 40
ТОПЛОВОДЕН КОТЕЛ Моќност на котелот: 40 kW Работен притисок: 301 kPa Вода во котелот: 105 L Тежина на котелот: 353 kg Потребна промаја во димоводникот: 20 Pa Димензии (Ш*Д*В): 690*1065*1250 mm Димензија на димоводникот: ф180 mm ..
60,658ден
RADIJATOR SERIJA C 50
ТОПЛОВОДЕН КОТЕЛ Моќност на котелот: 50 kW Работен притисок: 301 kPa Вода во котелот: 153 L Тежина на котелот: 409 kg Потребна промаја во димоводникот: 25 Pa Димензии (Ш*Д*В): 740*1085*1365 mm Димензија на димоводникот: ф200 mm ..
67,074ден
RADIJATOR SERIJA FK 1
ТРАЈНОЖАРЕН КОТЕЛ НА ЦВРСТО ГОРИВО СО ВЕНТИЛАТОР Моќност на котелот: 15/23 kW Работен притисок: 300 kPa Вода во котелот: 55 L Тежина на котелот: 282 kg Потребна промаја во димоводникот: 17 Pa Димензии (Ш*Д*В): 540*1150*1162 mm Димензија на димоводникот:..
65,446ден
RADIJATOR SERIJA FK 2
ТРАЈНОЖАРЕН КОТЕЛ НА ЦВРСТО ГОРИВО СО ВЕНТИЛАТОР Моќност на котелот: 25/33 kW Работен притисок: 300 kPa Вода во котелот: 72 L Тежина на котелот: 374 kg Потребна промаја во димоводникот: 18 Pa Димензии (Ш*Д*В): 580*1280*1220 mm Димензија на димоводникот:..
70,677ден
RADIJATOR SERIJA FK 3
ТРАЈНОЖАРЕН КОТЕЛ НА ЦВРСТО ГОРИВО СО ВЕНТИЛАТОР Моќност на котелот: 33/40 kW Работен притисок: 300 kPa Вода во котелот: 87 L Тежина на котелот: 428 kg Потребна промаја во димоводникот: 20 Pa Димензии (Ш*Д*В): 640*1311*1274 mm Димензија на димоводникот:..
78,225ден
RADIJATOR SERIJA FK 4
ТРАЈНОЖАРЕН КОТЕЛ НА ЦВРСТО ГОРИВО СО ВЕНТИЛАТОР Моќност на котелот: 40/49.5 kW Работен притисок: 300 kPa Вода во котелот: 100 L Тежина на котелот: 453 kg Потребна промаја во димоводникот: 22 Pa Димензии (Ш*Д*В): 728*1340*1324 mm Димензија на димоводник..
89,517ден
RADIJATOR SERIJA K 25
ТРАЈНОЖАРЕН КОТЕЛ НА ЦВРСТО ГОРИВО Моќност на котелот: 25 kW Работен притисок: 300 kPa Вода во котелот: 72 L Тежина на котелот: 332 kg Потребна промаја во димоводникот: 18 Pa Димензии (Ш*Д*В): 640*1170*1080 mm Димензија на димоводникот: ф180 mm ..
55,350ден
RADIJATOR SERIJA K 33
ТРАЈНОЖАРЕН КОТЕЛ НА ЦВРСТО ГОРИВО Моќност на котелот: 33 kW Работен притисок: 300 kPa Вода во котелот: 87 L Тежина на котелот: 375 kg Потребна промаја во димоводникот: 20 Pa Димензии (Ш*Д*В): 700*1230*1235 mm Димензија на димоводникот: ф200 mm ..
62,895ден
RADIJATOR SERIJA K 40
ТРАЈНОЖАРЕН КОТЕЛ НА ЦВРСТО ГОРИВО Моќност на котелот: 40 kW Работен притисок: 300 kPa Вода во котелот: 100 L Тежина на котелот: 422 kg Потребна промаја во димоводникот: 22 Pa Димензии (Ш*Д*В): 790*1235*1285 mm Димензија на димоводникот: ф200 mm ..
70,497ден
RADIJATOR SERIJA K 50
ТРАЈНОЖАРЕН КОТЕЛ НА ЦВРСТО ГОРИВО Моќност на котелот: 50 kW Работен притисок: 300 kPa Вода во котелот: 140 L Тежина на котелот: 465 kg Потребна промаја во димоводникот: 23 Pa Димензии (Ш*Д*В): 790*1260*1285 mm Димензија на димоводникот: ф200 mm ..
85,417ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012