На пелети

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
ALFA PLAM COMMO 15
КОТЕЛ НА ПЕЛЕТИ ALFA PLAM COMMO 15   Моќност: 15 kW Димензии(ШхДхВ): 530 х 570 х 1010 мм Пречник на димоводно црево: ф80 мм Моќност на зрачење: 2 kW Моќност предадена на вода: 13 kW Вода во котелот: 3..
79,990ден
ALFA PLAM COMMO 21
КОТЕЛ НА ПЕЛЕТИ ALFA PLAM COMMO 21   Моќност: 21 kW Димензии(ШхДхВ): 574 х 620 х 1225 мм Пречник на димоводно црево: ф80 мм Моќност на зрачење: 3 kW Моќност предадена на вода: 18 kW Вода во котелот: 3..
82,990ден
ALFA PLAM COMMO COMPACT
КОТЕЛ НА ПЕЛЕТИ ALFA PLAM COMMO COMPACT   Моќност: 23 kW Димензии(ШхДхВ): 590 х 642 х 1222 мм Пречник на димоводно црево: ф80 мм Моќност предадена на вода: 23 kW Вода во котелот: 35,5 л Потрошувачка н..
89,990ден
ALFA PLAM GRANDE
КОТЕЛ НА ПЕЛЕТИ ALFA PLAM GRANDE   Моќност: 7-28 kW Димензии(ШхДхВ): 979 х 761 х 1400 мм Пречник на димоводно црево: ф80 мм Моќност предадена на вода: 28 kW Вода во котелот: 74 л Потрошувачка на пелет..
133,890ден
BURNIT PM COMFORT 25 PLUS
Номинален капацитет на греење: 25 kW Намален капацитет на греење: 11 kW Moќ на загревање на вода: 21.5 kW Димензии (ВхШхД): 1100 х 580 х 680 mm Капацитет на вода: 24 L Капацитет на резервоар за пелети: 45 kg Време на горење на пелети при максимална моќност ..
73,900ден
THERMOFLUX ECOLOGIC 35
ТОПЛОВОДЕН КОТЕЛ НА ПЕЛЕТИ Максимална моќност: 35 kW Минимална моќност: 11 kW  Потрочувачка на ел. енергија мин/мах: 5/410 W Максимален работен притисок: 3 bar Вода во котелот: 80 l Тежина на котелот: 420 kg Потрочувачка на пелети мин/мах: 2.3/7.5 ..
175,900ден
THERMOFLUX INTERIO 14
КАМИН НА ПЕЛЕТИ Камини со воден изменувач за спојување со инсталации за централно греење. Поголемиот дел од енергијата ја пренесува на водата за загревање на радијаторите, а еден мал дел оддава преку стаклото. Камините се компактни со вградена циркулациона пумпа. Имаат многу убав дизај..
72,200ден
THERMOFLUX INTERIO 20
КАМИН НА ПЕЛЕТИ Камини со воден изменувач за спојување со инсталации за централно греење. Поголемиот дел од енергијата ја пренесува на водата за загревање на радијаторите, а еден мал дел оддава преку стаклото. Камините се компактни со вградена циркулациона пумпа. Имаат многу убав дизај..
78,200ден
THERMOFLUX INTERIO 22
ТОПЛОВОДЕН КОТЕЛ НА ПЕЛЕТИ Максимална моќност: 22 kW Минимална моќност: 7 kW  Потрочувачка на ел. енергија ном/мах: 90/410 W Максимален работен притисок: 2.5 bar Вода во котелот: 40 l Тежина на котелот: 240 kg Потрочувачка на пелети мин/мах: 1.3/4,..
88,001ден
THERMOFLUX PELLING 100
ТОПЛОВОДЕН КОТЕЛ НА ПЕЛЕТИ Максимална моќност: 100 kW Минимална моќност: 33 kW  Потрочувачка на ел. енергија мин/мах: 5/510 W Максимален работен притисок: 3 bar Вода во котелот: 181 l Тежина на котелот: 580 kg Потрочувачка на пелети мин/мах: 6.5/22..
200,900ден
THERMOFLUX PELLING 25
ТОПЛОВОДЕН КОТЕЛ НА ПЕЛЕТИ Максимална моќност: 25 kW Минимална моќност: 8 kW  Потрочувачка на ел. енергија мин/мах: 5/350 W Максимален работен притисок: 3 bar Вода во котелот: 60 l Тежина на котелот: 267 kg Потрочувачка на пелети мин/мах: 1.6/5.2 k..
96,700ден
THERMOFLUX PELLING 35
ТОПЛОВОДЕН КОТЕЛ НА ПЕЛЕТИ Максимална моќност: 35 kW Минимална моќност: 11.7 kW  Потрочувачка на ел. енергија мин/мах: 5/410 W Максимален работен притисок: 3 bar Вода во котелот: 90 l Тежина на котелот: 348 kg Потрочувачка на пелети мин/мах: 2.3/7...
109,700ден
THERMOFLUX PELLING 40
ТОПЛОВОДЕН КОТЕЛ НА ПЕЛЕТИ Максимална моќност: 40 kW Минимална моќност: 11.7 kW  Потрочувачка на ел. енергија мин/мах: 5/410 W Максимален работен притисок: 3 bar Вода во котелот: 100 l Тежина на котелот: 370 kg Потрочувачка на пелети мин/мах: 2.3/7..
116,500ден
THERMOFLUX PELLING 50
ТОПЛОВОДЕН КОТЕЛ НА ПЕЛЕТИ Максимална моќност: 50 kW Минимална моќност: 16.5 kW  Потрочувачка на ел. енергија мин/мах: 5/410 W Максимален работен притисок: 3 bar Вода во котелот: 120 l Тежина на котелот: 392 kg Потрочувачка на пелети мин/мах: 3.5/1..
128,500ден
THERMOFLUX PELLING 75
ТОПЛОВОДЕН КОТЕЛ НА ПЕЛЕТИ Максимална моќност: 75 kW Минимална моќност: 25 kW  Потрочувачка на ел. енергија мин/мах: 5/450 W Максимален работен притисок: 3 bar Вода во котелот: 154 l Тежина на котелот: 494 kg Потрочувачка на пелети мин/мах: 5.2/16...
174,400ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012