На електрична енергија

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
КОТЛИ НА СТРУЈА Единечни
Електричениот котел има тристепен (капиларен или дигитален) регулационен термостат, кој ги вклучува и исклучува степенасто греачите во зависност од постигнатата температура. Со тоа се постигнува намалување на потрошувачката не електрична енергија.   Димензии : (В*Д*Ш) 670 x 210 x 300..
11,000ден
КОТЛИ НА СТРУЈА Моноблок
Електричен котел моноблок со GIACOMINI елементи. Како кај единечните котли така и овие имаат тристепен (капиларен или дигитален) регулационен термостат кои ги вклучува и исклучува степенасто греачите во зависност од постигната температура. Со тоа се постигнува намалување на потрошувачката на ..
23,500ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012