Панелни радијатори

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
COPA LUX 22 PKK
тип LUX, 22 PKK 90/70 ˚C - 20 ˚C; ΔT=60 ˚C Димензија Един. мерка Цена без ДДВ Цена со ДДВ 22 x 600 x 400  парче 1737 2050 22 x ..
1,750ден
ENRAD STANDARD TIP 22
ENRAD STANDARD TIP 22 90/70 ˚C - 20 ˚C; ΔT=60 ˚C Димензија Един. мерка Цена без ДДВ Цена со ДДВ 22 x 600 x 400 парче 1581 1866 22 x ..
1,866ден
PEKPAN - COMPACT
тип PEKPAN - COMPACT 90/70˚ C - 20 ˚C; ΔT=60 ˚C Димензија Един. мерка Цена без ДДВ Цена со ДДВ 22 x 600 x 400 парче 1483 1750 22 x 6..
1,750ден
PEKPAN - COMPACT VENTILE
тип PEKPAN - COMPACT VENTILE 90/70 ˚C - 20 ˚C; ΔT=60 ˚C Димензија Един. мерка Цена без ДДВ Цена со ДДВ 22 x 600 x 400 парче 2364 2790 ..
2,790ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012