Алуминиумски радијатори

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
GLOBAL RADIATORI VOX
VOX 90/70 ˚C - 20 ˚C; ΔT=60 ˚C Моќност Димензија Един. мерка Цена без ДДВ Цена со ДДВ VOX, 120 W / ребро 350 мм парче 492 ..
581ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012