Црево

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
GIACOMINI R999 PEX-AL-PEX 16x2
Алумпласт црево за централно греење ..
43ден
GIACOMINI R999 PEX-AL-PEX 20x2
Алумпласт црево за централно греење ..
73ден
GIACOMINI R999 PEX-AL-PEX 26x2
Алумпласт црево за централно греење ..
148ден
GIACOMINI R999I PEX-AL-PEX 16x2
Алумпласт црево со изолација за централно греење ..
70ден
INTERPLAST COMOPEX
Црево за подно надворешен дијаметар; ф17 мм дебелина на ѕид на црево: 2 мм пакување: 100 м функционален притисок на 20 C: 12,5 bar функционален притисок на 95 C: 6 bar ..
43ден
REHAU RAUTHERM
Црево за подно надворешен дијаметар; ф17 мм дебелина на ѕид на црево: 2 мм Пероксиден вмрежен полиетилен (PE-Xa според DIN 16892 DIN CERTCO регистрирани (Број на регистрација 3V226 PE-Xa како и 3V227 PE-Xa) според DIN 4726 / D..
69ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012