Изолација

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
GIACOMINI R549P f16 -18
Кривина ..
110ден
GIACOMINI R549P f20
Кривина ..
150ден
GIACOMINI R549P f25
Кривина ..
210ден
GIACOMINI R982Q
Стиропор за подно греење Висина: 37 мм ..
500ден
Изолација Armaflex AC плоча во ролна
Изолација Armaflex AC плоча во ролна Температурно подрачје од -40ºC  до +85ºC   Вид Парче Цена без ддв Цена со ддв 6 mm м2 364 430 9 mm м2 ..
430ден
Изолација за цевка ф13
Изолацијата за цевки е полиетиленска изолација идеална за примена во системите за греење и ладење Со изолацијата се намалуваат загубите на топлина до 80% Се применува за температури од - 45 С до + 105 С   Димензии Должина на па..
40ден
Изолација за цевка ф19
Изолацијата за цевки е полиетиленска изолација идеална за примена во системите за греење и ладење Со изолацијата се намалуваат загубите на топлина до 80% Се применува за температури од - 45 С до + 105 С   Димензии Должина на па..
105ден
Изолација за цевка ф6
Изолацијата за цевки е полиетиленска изолација идеална за примена во системите за греење и ладење Со изолацијата се намалуваат загубите на топлина до 80% Се применува за температури од - 45 С до + 105 С   Димензии Должина на па..
13ден
Изолација за цевка ф9
Изолацијата за цевки е полиетиленска изолација идеална за примена во системите за греење и ладење Со изолацијата се намалуваат загубите на топлина до 80% Се применува за температури од - 45 С до + 105 С   Димензии Должина на па..
23ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012