Спојни елементи

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
ITAP 490S
Т-штек за собирник, м   Димензија Притисок Цена без ддв Цена со ддв 1" 10 bar 166 196 5/4" 10 bar 235 277   ..
196ден
ITAP 492C
Т-штек со термометар, м/ж   Димензија Притисок Цена без ддв Цена со ддв 1" 10 bar 425 501 5/4" 10 bar 463 546  ..
501ден
ITAP 494
Штопна за радијатор   Димензија Притисок Цена без ддв Цена со ддв 3/8" 10 bar 38 45 1/2" 10 bar 38 45 3/4" ..
45ден
ITAP 510 1"
Мултифит спојка за AL-PEX i PE-X   Димензија Цена без ддв Цена со ддв 25 x 2.5 174 205 26 x 3 174 205 32 x 3 209 247 ..
205ден
ITAP 510 1/2"
Мултифит спојка за AL-PEX i PE-X   Димензија Цена без ддв Цена со ддв 14 x 2 70 83 16 x 2 71 84 16 x 2.25 72 85 ..
83ден
ITAP 510 3/4"
Мултифит спојка за AL-PEX i PE-X   Димензија Цена без ддв Цена со ддв 16 x 2 89 105 18 x 2 96 113 20 x 2 96 113 ..
105ден
GIACOMINI R179AM
Полуспојка за алумпласт   Димезии Цена без ддв Цена со ддв 16 x (16x2) 76 90 16 x (17x2) 93 110 16 x (18x2) 93 110 ..
90ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012