Пумпи

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
GRUNDFOS UPBASIC 25/6 (КОМПЛЕТ СО ХОЛЕНДРИ)
Циркулациона пумпа Температурата на течност од 2 ° C до 110 ° C Работен проток: 0,4-3,2 kub.m / h Работен притисок: 1,2 - 5,2 m Максимален притисок од 6 m Ел.моќност: 70/60 W Монтажа - должина: 180 mm Приклучок на пумпата 1 1/2 " Приклучок на холе..
5,190ден
GRUNDFOS UPBASIC 32/6 (КОМПЛЕТ СО ХОЛЕНДРИ)
Циркулациона пумпа Температурата на течност од 2 ° C до 110 ° C Работен проток: 0,4-3,2 kub.m / h Работен притисок: 1,2 - 5,2 m Максимален притисок од 6 m Ел.моќност: 70/60 W Монтажа - должина: 180 mm Приклучок на пумпата 2 " ..
5,490ден
WILO STAR RS25/6 (КОМПЛЕТ СО ХОЛЕНДРИ)
Стандардни 3 брзински пумпи Номинлен притисок : 10 bar Напојување : 1~230V/ 50Hz Приклучна должина : 180 mm Приклучни големини : 1'' и 1''1/4 Димензии на пумпата:  (Ш*Д*В) 104*129*180 мм ..
4,500ден
WILO STAR RS30/6 (КОМПЛЕТ СО ХОЛЕНДРИ)
Стандардни 3 брзински пумпи   Номинлен притисок : 10 bar Напојување : 1~230V/ 50Hz Приклучна должина : 180 mm Приклучни големини : 1'' и 1''1/4 Димензии на пумпа: (Ш*Д*В) 104*129*180 мм ..
5,000ден
WILO STAR RS30/7 (КОМПЛЕТ СО ХОЛЕНДРИ)
Стандардни 3 брзински пумпи Номинлен притисок : 10 bar Напојување : 1~230V/ 50Hz Приклучна должина : 180 mm Големини : 1'' и 1''1/4 Димензии на пумпата: (В*Ш*Д) 101*141*180 мм   ..
7,700ден
WILO STAR RSB25/6 (КОМПЛЕТ СО ХОЛЕНДРИ)
Стандардни 2 брзински пумпи Номинален притисок: 10 bar Напојување: 1~230V/ 50Hz Приклучна должина : 180 mm Приклучни големини : 1'' и 1''1/4   ..
4,500ден
WILO STAR RSB30/6 (КОМПЛЕТ СО ХОЛЕНДРИ)
Стандардни 2 брзински пумпи   Номинален притисок: 10 bar Напојување: 1~230V/ 50Hz Приклучна должина : 180 mm Приклучна големина: 1'' и 1''1/4 ..
4,940ден
WILO TOP-S25/5
Стандардни циркулациони пумпи Wilo TOP-S Трофазни   Големини : 1'' ; 1''1/4 и на фланша Номинален притисок за 1'' и 1''1/4 : 10 bar Номинален притисок за на фланша : 6 и 10 bar Напојување : 3~400V/ 50Hz Приклучна должина за 1'' и 1''1/4 : 180 mm Прик..
13,990ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012