Радијаторски вентили

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
ITAP 294
Механички вентил прав   Димензија Притисок Цена без ддв Цена со ддв 1/2" (DN 15) 10 bar 173 204 3/4" (DN 20) 10 bar 248 293 ..
204ден
ITAP 294S
Механички вентил прав со холендер   Димензија Притисок Цена без ддв Цена со ддв 1/2" (DN 15) 10 bar 186 219 3/4" (DN 20) 10 bar 257 ..
219ден
ITAP 295 1/2"
Механички вентил прав, м/м ..
208ден
ITAP 295S 1/2"
Механички вентил прав со холендер, м/м ..
220ден
ITAP 296
Радијаторски навијак прав   Димензија Притисок Цена без ддв Цена со ддв 1/2" (DN 15) 10 bar 157 185 3/4" (DN 20) 10 bar 230 271 ..
185ден
ITAP 296S
Радијаторски навијак прав со холендер   Димензија Притисок Цена без ддв Цена со ддв 3/8" (DN 10) 10 bar 170 201 1/2" (DN 15) 10 bar 167 ..
201ден
ITAP 297 1/2"
Радијаторски навијак прав, м/м ..
190ден
ITAP 297S
Радијаторски навијак прав со холендер, м/м     Димензии Притисок Цена без ддв Цена со ддв 3/8" (DN 10) 10 bar 169 200 1/2" (dn 15) 10 bar ..
200ден
ITAP 394
Механички вентил ЕК   Димензија Притисок Цена без ддв Цена со ддв 3/8" (DN 10) 10 bar 154 182 1/2" (DN 15) 10 bar 159 188 ..
182ден
ITAP 394S
Механички вентил ЕК со холендер   Димензија Притисок Цена без ддв Цена со ддв 3/8" (DN 10) 10 bar 164 193 1/2" (DN 15) 10 bar 169 ..
193ден
ITAP 395
Механички вентил ЕК, м/м   Димензии Притисок Цена без ддв Цена со ддв 3/8" (DN 10) 10 bar 150 177 1/2" (dn 15) 10 bar 160 189 ..
177ден
ITAP 395S
Механички вентил ЕК со холендер, м/м   Димензии Притисок Цена без ддв Цена со ддв 3/8" (DN 10) 10 bar 163 192 1/2" (dn 15) 10 bar 171 ..
192ден
ITAP 396
Радијаторски навијак ЕК   Димензија Притисок Цена без ддв Цена со ддв 3/8" (DN 10) 10 bar 139 164 1/2" (DN 15) 10 bar 142 167 ..
164ден
ITAP 396S
Радијаторски навијак ЕК со холендер   Димензија Притисок Цена без ддв Цена со ддв 3/8" (DN 10) 10 bar 150 177 1/2" (DN 15) 10 bar 151 ..
177ден
ITAP 397
Радијаторски навијак ЕК, м/м   Димензии Притисок Цена без ддв Цена со ддв 3/8" (DN 10) 10 bar 136 161 1/2" (dn 15) 10 bar 146 172..
161ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012