Термостатски вентили

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
ITAP 891
Термостатска глава ..
428ден
ITAP 894V
Термостатски вентил прав со холендер, ж   Димензија Притисок Цена без ддв Цена со ддв 3/8" (DN 10) 10 bar 311 367 1/2" (DN 15) 10 bar 328 ..
367ден
ITAP 994V
Термостатски вентил ек со холендер, ж   Димензија Притисок Цена без ддв Цена со ддв 3/8" (DN 10) 10 bar 305 360 1/2" (DN 15) 10 bar 320 ..
360ден
GIACOMINI R421TG
Термостатски вентил ЕК - 1/2" ..
305ден
GIACOMINI R422TG
Термостатски вентил прав - 1/2" ..
460ден
GIACOMINI R438TG
Успонски термостатски вентил 1/2"x16 Комплет со полуспојки и успонска цевка (без глава) - 1250 ден. со ддв ..
1,070ден
GIACOMINI R470
Термостатска глава топка ..
400ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012