Експанзиони садови

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
GIACOMINI Експанзии за соларни системи
Експанзионите садови се користат за да ги апсорбираат термичките осцилации на кои се изложени во соларните системи Мембрната е наменета да работи во системи со топла вода Резервоарот е направен од високо квалитетен челик Внатрешниот дел е антикорозивен и гарантира употреба б..
920ден
Експанзии за топловодно греење
Стандардните експанзиони садови  во системот за греење овозможуваат зголемување на количината на вода благодарејки на зголемената температура односно притисок во системот. Надворешноста е изработена од челик, а внатрешниот дел се состои од гумена мембрана. Големини : 8 л..
1,145ден
Хидрофорски садови
Хидрофорски садови   Големини : 25 литри ; 35 литри ; 50 литри ; 80 литри ; 100 литри ; 150 литри ; 200 литри ; 300 литри ; 500 литри   ..
0ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012