Топчести вентили

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
ITAP 098S
Идеал топчест вентил со холендер Димензија Притисок Цена без ддв Цена со ддв 1/2" (DN 15) 50 bar 225 266 3/4" (DN 20) 40 bar 328 387 ..
266ден
ITAP 116
Виена топчест вентил, стандарден проток   Димензија Притисок Цена без ддв Цена со ддв 1/4" (DN 8) 50 bar 126 149 3/8" (DN 10) 50 bar 128 ..
149ден
ITAP 117
Виена топчест вентил, стандарден проток   Димензија Притисок Цена без ддв Цена со ддв 1/4" (DN 8) 50 bar 137 162 3/8" (DN 10) 50 bar 145 ..
162ден
GIACOMINI R850
Топчест вентил со цел проток   Димезии Цена без ддв Цена со ддв 1/2" 157 185 3/4" 229 270 1" 352 415 5/4" ..
185ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012