Колектори

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
ITAP 194
Вентил за обезвоздушување   Димензија Притисок Цена без ддв Цена со ддв 1/4" 10 bar 32 38 3/8" 10 bar 40 47 1/2..
38ден
ITAP 362
Лонче за автоматско обезвоздушување, прав   Димензија Притисок Цена без ддв Цена со ддв 3/8" 10 bar 175 206 1/2" 10 bar 178 210 ..
206ден
ITAP 364
Лонче за автоматско обезвоздушување, ек   Димензија Притисок Цена без ддв Цена со ддв 3/8" 10 bar 192 226 1/2" 10 bar 198 234 ..
226ден
ITAP 465
Модуларен колектор со вградени вентили и излези од 1/2"   Димензија Притисок Цена без ддв Цена со ддв 3/4" x 2 10 bar 407 481 3/4" x 3 10 bar ..
481ден
ITAP 489A
Т-штек со автоматско лонче и котловска славина   Димензија Притисок Цена без ддв Цена со ддв 1" 10 bar 614 724 5/4" 10 bar 719 84..
724ден
ITAP 489M
Т-штек со радијаторски вентил за автоматско обезвоздушување и котловска славина   Димензија Притисок Цена без ддв Цена со ддв 1" 10 bar 481 567 5/4" ..
567ден
ITAP 850/50 1"
Модуларен колектор изработен од месинг, растојание од отвор до отвор 50мм   Димензија Притисок Цена без ддв Цена со ддв 1" x 2 10 bar 266 314 1" x 3 ..
314ден
ITAP 850/50 3/4"
Модуларен колектор изработен од месинг, растојание од отвор до отвор 50мм   Димензија Притисок Цена без ддв Цена со ддв 3/4" x 2 10 bar 257 303 3/4" x 3 ..
303ден
ITAP 850/50 5/4"
Модуларен колектор изработен од месинг, растојание од отвор до отвор 50мм   Димензија Притисок Цена без ддв Цена со ддв 5/4" x 2 10 bar 396 467 5/4" x 3 ..
467ден
ITAP 852
Модуларен колектор изработен од нерѓосувачки челик, растојание од отвор до отвор 50мм   Димензија Притисок Цена без ддв Цена со ддв 1" x 2 10 bar 304 359 1" x ..
359ден
GIACOMINI R53MM DN32x18
Средишен модул со регулатор и мерач на проток ..
730ден
GIACOMINI R53MT 1"x18xDN32
Крајни модули со регулатор и мерач на проток ..
1,350ден
GIACOMINI R53MT 5/4"x18xDN32
Крајни модули со регулатор и мерач на проток ..
1,600ден
GIACOMINI R53SM DN32X18
Средишен модул со регулација ..
560ден
GIACOMINI R53ST 1"x18xDN32
Крајни модули со регулација ..
1,060ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012