Елементи за котлара

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
ITAP 139
Котловска славина   Димензија Притисок Цена без ддв Цена со ддв 3/8" (DN 10) 12 bar 208 245 1/2" (DN 15) 12 bar 203 240 ..
245ден
GIACOMINI R144ST 3/4"
Термо вентил за котли на дрва ..
4,750ден
GIACOMINI R150 1/2"
Автоматски вентил за полнење ..
1,680ден
GIACOMINI R153P 1/2"
Регулатор на притисок PN 25 ..
1,390ден
GIACOMINI R153P 3/4"
Регулатор на притисок PN 25 ..
1,475ден
GIACOMINI R158 3/4"
Регулатор на промаја ..
1,650ден
GIACOMINI R60
Неповратен вентил со пластична пружина Димензии Цена без ддв Цена со ддв 1/2" 229 270 3/4" 258 305 1" 347 410   ..
270ден
GIACOMINI R60
Неповратен вентил со метална пружина Димензии Цена без ддв Цена со ддв 1/2" 288 340 3/4" 373 440 1" 475 560   ..
340ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012