Сигурносни вентили

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
ITAP 368 1"
Сигурносен вентил, ж/ж   Димензија Притисок Цена без ддв Цена со ддв 1" (DN 25) 1.5 bar 297 351 1" (DN 25) 1.8 bar 297 351 ..
351ден
ITAP 368 1/2"
Сигурносен вентил, ж/ж   Димензија Притисок Цена без ддв Цена со ддв 1/2" (DN 15) 1.5 bar 138 163 1/2" (DN 15) 1.8 bar 138 163 ..
163ден
ITAP 368 3/4"
Сигурносен вентил, ж/ж   Димензија Притисок Цена без ддв Цена со ддв 3/4" (DN 20) 1.5 bar 201 237 3/4" (DN 20) 1.8 bar 201 237 ..
237ден
ITAP 368M 1/2"
Сигурносен вентил со припрема за манометар, ж/ж   Димензија Притисок Цена без ддв Цена со ддв 1/2" (DN 15) 1.5 bar 173 204 1/2" (DN 15) 1.8 bar ..
204ден
ITAP 369 1/2"
Сигурносен вентил, м/ж   Димензија Притисок Цена без ддв Цена со ддв 1/2" (DN 15) 1.5 bar 138 163 1/2" (DN 15) 1.8 bar 138 163 ..
163ден
ITAP 369M 1/2"
Сигурносен вентил со припрема за манометар, м/ж   Димензија Притисок Цена без ддв Цена со ддв 1/2" (DN 15) 1.5 bar 173 204 1/2" (DN 15) 1.8 bar ..
204ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012