Шпорети за етажно греење

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
ALFA PLAM TERM 20
ШПОРЕТ НА ЕТАЖНО ГРЕЕЊЕ ALFA PLAM TERM 20   Моќност: 23 KW Димензии(Ш/Д/В): 900 x 600 x 850 mm Димензии на рерната(Ш/Д/В): 460x440x260mm Пречник на димоводно црево: 150 mm Moќност на греење при зрачење: 9 kW Топлотна моќ предадена на водата: 14 kW ..
48,400ден
ALFA PLAM TERM 20 PELET
КОТЕЛ НА ПЕЛЕТИ ALFA PLAM TERM 20 PELET   Моќност: 20 kW Енергетска класа: A+ Димензии(ШхДхВ): 1100 х 600 х 850 мм Димензии на рерна (ШхДхВ): 330 х 440 х 260 мм Дупло стакло Пречник на димов..
72,788ден
ALFA PLAM TERM 27
ШПОРЕТ НА ЕТАЖНО ГРЕЕЊЕ ALFA PLAM TERM 27   Моќност: 27 KW  Димензии(Ш/Д/В): 900 x 600 x 850 mm Димензии на рерната(Ш/Д/В): 330x440x260mm Пречник на димоводно црево: 150 mm Moќност на греење при зрачење: 7 kW Топлотна моќ предадена на водата: 20..
53,900ден
ALFA PLAM TERM 35
ШПОРЕТ НА ЕТАЖНО ГРЕЕЊЕ ALFA PLAM TERM 35   Моќност: 32 KW  Енергетска класа: А Димензии(Ш/Д/В): 1100 x 600 x 850 мм Димензии на рерната(Ш/Д/В): 460 x 440 x 260 мм Димензии на ложиште(Ш/Д/В): 413 х 365 х 466 мм Дупло стакло Пречник на димо..
62,100ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012