На цврсто гориво

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
ALFA PLAM TERM 20
ШПОРЕТ НА ЕТАЖНО ГРЕЕЊЕ ALFA PLAM TERM 20   Моќност: 23 KW Димензии(Ш/Д/В): 900 x 600 x 850 mm Димензии на рерната(Ш/Д/В): 460x440x260mm Пречник на димоводно црево: 150 mm Moќност на греење при зрачење: 9 kW Топлотна моќ предадена на водата: 14 kW ..
48,400ден
ALFA PLAM TERM 27
ШПОРЕТ НА ЕТАЖНО ГРЕЕЊЕ ALFA PLAM TERM 27   Моќност: 27 KW  Димензии(Ш/Д/В): 900 x 600 x 850 mm Димензии на рерната(Ш/Д/В): 330x440x260mm Пречник на димоводно црево: 150 mm Moќност на греење при зрачење: 7 kW Топлотна моќ предадена на водата: 20..
53,900ден
ALFA PLAM TERM 35
ШПОРЕТ НА ЕТАЖНО ГРЕЕЊЕ ALFA PLAM TERM 35   Моќност: 32 KW  Енергетска класа: А Димензии(Ш/Д/В): 1100 x 600 x 850 мм Димензии на рерната(Ш/Д/В): 460 x 440 x 260 мм Димензии на ложиште(Ш/Д/В): 413 х 365 х 466 мм Дупло стакло Пречник на димо..
62,100ден
MBS THERMO ROCKY
ШПОРЕТ ЗА ЕТАЖНО ГРЕЕЊЕ Печкa димензии: (мм) 850x900x600 Ложиште димензии: (мм) 400x290x430 Рерна Димензии: (мм) 265x 350x465 Моќност (Дрво / јаглен) (kW) 17/25 Моќност доставена до вода (kW) 9.4 / 16 Моќност предадена на околината (k..
46,999ден
PRITY FGW153GY
ШПОРЕТ НА ЕТАЖНО ГРЕЕЊЕ   Моќ /KW/макс.вр.+ камин=вкупно / 15+5+20 Грее 95 m2 Големина ( axbxh/cm/) 57/53/93 Тежина (кг) 136 ..
30,999ден
PRITY S3W21
ШПОРЕТ НА ЕТАЖНО ГРЕЕЊЕ   Моќ /KW/макс.вр.+ камин=вкупно / 21+5+26 Грее 135 m2 Големина ( axbxh/cm/) 57/53/93 Тежина (кг) 134 ..
32,000ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012