Печки и камини

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
ALFA PLAM COMMO 15
КОТЕЛ НА ПЕЛЕТИ ALFA PLAM COMMO 15   Моќност: 15 kW Енергетска класа: A+ Димензии(ШхДхВ): 530 х 570 х 1010 мм Пречник на димоводно црево: ф80 мм Моќност на зрачење: 2 kW Моќност предадена на вода: 13 ..
77,800ден
ALFA PLAM COMMO 21
КОТЕЛ НА ПЕЛЕТИ ALFA PLAM COMMO 21   Моќност: 21 kW Енергетска класа: A+ Димензии(ШхДхВ): 574 х 620 х 1225 мм Пречник на димоводно црево: ф80 мм Моќност на зрачење: 3 kW Моќност предадена на вода: 18 ..
81,600ден
ALFA PLAM DINO 17
КОТЕЛ НА ПЕЛЕТИ ALFA PLAM DINO 17   Моќност: 17 kW Енергетска класа: A++ Димензии(ШхДхВ): 574 х 568 х 1237 мм Пречник на димоводно црево: ф80 мм Моќност на зрачење: 2 kW Моќност предадена на вода..
96,400ден
ALFA PLAM RUSTIK - ETAZ
ПЕЧКА НА ЦВРСТО ГОРИВО ЗА ЦЕНТРАЛНО ГРЕЕЊЕ Номинална топлотна сила - јаглен 12,5kW Номинална топлотна сила - дрва 14kW Топлотно греење - јаглен 5,5kW Топлотно греење - дрва 7kW Термална енергија дадена на вода  - јаглен 7kW Термална енергија дадена на во..
33,900ден
BURNIT PM COMFORT 25 PLUS
Номинален капацитет на греење: 25 kW Намален капацитет на греење: 11 kW Moќ на загревање на вода: 21.5 kW Димензии (ВхШхД): 1100 х 580 х 680 mm Капацитет на вода: 24 L Капацитет на резервоар за пелети: 45 kg Време на горење на пелети при максимална моќност ..
73,900ден
PLAMEN BARUN TERMO
КАМИН ЗА ЦЕНТРАЛНО ГРЕЕЊЕ   Димензии(ШxВxД): 728x840x520mm Простор за загревање: 360m3 Максимална моќ: 20 kW Димензии на отворот за ложење(ШxВ): 560x350mm Димензии на ложиштето(ШxВxД): 560x320x290mm Отвор за одвод на гасови: Ø180mm Количин..
49,999ден
THERMOFLUX INTERIO 14
КАМИН НА ПЕЛЕТИ Камини со воден изменувач за спојување со инсталации за централно греење. Поголемиот дел од енергијата ја пренесува на водата за загревање на радијаторите, а еден мал дел оддава преку стаклото. Камините се компактни со вградена циркулациона пумпа. Имаат многу убав дизај..
74,375ден
THERMOFLUX INTERIO 20
КАМИН НА ПЕЛЕТИ Камини со воден изменувач за спојување со инсталации за централно греење. Поголемиот дел од енергијата ја пренесува на водата за загревање на радијаторите, а еден мал дел оддава преку стаклото. Камините се компактни со вградена циркулациона пумпа. Имаат многу убав дизај..
80,551ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012