На цврсто гориво

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
ALFA PLAM RUSTIK - ETAZ
ПЕЧКА НА ЦВРСТО ГОРИВО ЗА ЦЕНТРАЛНО ГРЕЕЊЕ Номинална топлотна сила - јаглен 12,5kW Номинална топлотна сила - дрва 14kW Топлотно греење - јаглен 5,5kW Топлотно греење - дрва 7kW Термална енергија дадена на вода  - јаглен 7kW Термална енергија дадена на во..
33,900ден
PLAMEN BARUN TERMO
КАМИН ЗА ЦЕНТРАЛНО ГРЕЕЊЕ   Димензии(ШxВxД): 728x840x520mm Простор за загревање: 360m3 Максимална моќ: 20 kW Димензии на отворот за ложење(ШxВ): 560x350mm Димензии на ложиштето(ШxВxД): 560x320x290mm Отвор за одвод на гасови: Ø180mm Количин..
49,999ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012