На пелети

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
ALFA PLAM COMMO 15
КОТЕЛ НА ПЕЛЕТИ ALFA PLAM COMMO 15   Моќност: 15 kW Енергетска класа: A+ Димензии(ШхДхВ): 530 х 570 х 1010 мм Пречник на димоводно црево: ф80 мм Моќност на зрачење: 2 kW Моќност предадена на вода: 13 ..
77,800ден
ALFA PLAM COMMO 21
КОТЕЛ НА ПЕЛЕТИ ALFA PLAM COMMO 21   Моќност: 21 kW Енергетска класа: A+ Димензии(ШхДхВ): 574 х 620 х 1225 мм Пречник на димоводно црево: ф80 мм Моќност на зрачење: 3 kW Моќност предадена на вода: 18 ..
81,600ден
ALFA PLAM DINO 17
КОТЕЛ НА ПЕЛЕТИ ALFA PLAM DINO 17   Моќност: 17 kW Енергетска класа: A++ Димензии(ШхДхВ): 574 х 568 х 1237 мм Пречник на димоводно црево: ф80 мм Моќност на зрачење: 2 kW Моќност предадена на вода..
96,400ден
BURNIT PM COMFORT 25 PLUS
Номинален капацитет на греење: 25 kW Намален капацитет на греење: 11 kW Moќ на загревање на вода: 21.5 kW Димензии (ВхШхД): 1100 х 580 х 680 mm Капацитет на вода: 24 L Капацитет на резервоар за пелети: 45 kg Време на горење на пелети при максимална моќност ..
73,900ден
THERMOFLUX INTERIO 14
КАМИН НА ПЕЛЕТИ Камини со воден изменувач за спојување со инсталации за централно греење. Поголемиот дел од енергијата ја пренесува на водата за загревање на радијаторите, а еден мал дел оддава преку стаклото. Камините се компактни со вградена циркулациона пумпа. Имаат многу убав дизај..
74,375ден
THERMOFLUX INTERIO 20
КАМИН НА ПЕЛЕТИ Камини со воден изменувач за спојување со инсталации за централно греење. Поголемиот дел од енергијата ја пренесува на водата за загревање на радијаторите, а еден мал дел оддава преку стаклото. Камините се компактни со вградена циркулациона пумпа. Имаат многу убав дизај..
80,551ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012