Ѕидни

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
Сплит систем On/Off 12000 BTU Еколошки фреон -R410A Скриен LED екран Енергетска класа ладење - A Енергетска класа греење - A Капацитет на ладење-Btu/h;W-12000Btu; 3520W Капацитет на греење-Btu/h;W-12500Btu; 3660W EER ладење-Btu/h.w..
13,990ден
Split On/Off 18000 BTU Еколошки фреон: R410A Скриен LED екран Енергетска класа при ладење/греење: A / C Капацитет на ладење-Btu/h;W-18000Btu; 5280W Капацитет на греење -Btu/h;W-18500Btu; 5420W EER ладење-Btu/h.w; W/W-10.98; 3.22 CO..
22,500ден
Split On/Off 24000 BTU Еколошки фреон: R410A Скриен LED екран Енергетска класа при ладење/греење: A / A Капацитет на ладење-Btu/h;W-22000Btu; 6450W Капацитет на греење -Btu/h;W-22500Btu; 6590W SEER ладење-Btu/h.w; W/W-10.95; 3.21 COP гр..
30,990ден
Сплит систем Капацитет на ладење: 3210W / 11000 Btu/h Капацитет на греење: 3610W / 12000 Btu/h                                  АКЦИЈА Енергетска класа ладење/греење: A / A        ..
15,190ден
Капацитет на ладење: 6150W / 21000 Btu/h Капацитет на греење: 6500W / 22178 Btu/h Енергетска класа ладење/греење: A / A Проток на воздух(max): 850m3 Гас: R410A / 1450g Влезна моќност при ладење/греење(W): 1900 / 1900W Ултра тивко работење ЛЦД дисплеј ..
34,990ден
Фреон: R410 Влезна моќност на ладење/ греење: 1420W/1260W Капацитет на ладење BTU/h W: 12000BTU; 3520W Капацитет на греење BTU / h; W: 12000BTU; 3520W Коефициент на енергетска ефикасност EER за ладење BTU / h.w; w / w 3,22 Коефициент на енергетска ефикасност COP ..
14,990ден
Фреон: R410 Влезна моќност на ладење/ греење: 2130W/2200W Капацитет на ладење BTU/h W: 18000BTU; 5280W Капацитет на греење BTU / h; W: 18500BTU; 5420W Коефициент на енергетска ефикасност EER за ладење BTU / h.w; w / w 10,98; 3.22 Коефициент на енергетска ефикасно..
22,500ден
Капацитет на ладење:  3,52 kW Капацитет на греење:  3,66 kW Еколошки гас:  R410A Енергетска класа на ладење:  A Енергетска класа на греење:  A EER коефициент:  3,21 COP коефициент:  3,61 Капацитет на ладење: 12000 BT..
13,990ден
VIVAX ACP-12CH35AES
Капацитет на ладење [kW]: 3,52 Капацитет на греење [kW]: 3,66 Еколошки гас: R410A BIO филтер Јонизатор Енергетска класа на ладење: A Енергетска класа на греење: A EER коефициент: 3,21 SEER коефициент: 3,61 COP коефициент: 3,61 Ниво н..
15,990ден
Капацитет на ладење:  5,28 kW Капацитет на греење:  5,57 kW Еколошки гас:  R410A Енергетска класа на ладење:  A Енергетска класа на греење:  A EER коефициент:  3,21 COP коефициент:  3,61 Капацитет на ладење: 18000 BT..
21,990ден
Капацитет на ладење [kW]: 5.28 Капацитет на греење [kW]: 5.57 Еколошки гас: R410A BIO филтер Јонизатор Енергетска класа на ладење: A Енергетска класа на греење: A EER коефициент: 3,21 SEER коефициент: 3,61 COP коефициент: 3,61 Ниво н..
23,500ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012