Инвертер системи

Инвертер системи

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
INVENTOR V1MFI-50B/V1MFO-50 INVERTER
INVENTOR V1MFI-50B/V1MFO-50 INVERTER   Проток на воздух (макс / средно / мин): 2300 / 2200 / 2050 m3/h Бучава на внатрешната единица (макс / средно / мин): 60 / 58 / 56 dB Бучава на надворешната единица: 63 dB Капацитет на ладење: 14,07 (4,22-16,88) kWh Ка..
143,990ден
INVENTOR V1MFI-66B/V1MFO-66 INVERTER
INVENTOR V1MFI-66B/V1MFO-60 INVERTER   Проток на воздух (макс / средно / мин): 2300 / 2200 / 2050 m3/h Бучава на внатрешната единица (макс / средно / мин): 60 / 58 / 56 dB Бучава на надворешната единица: 62 dB Капацитет на ладење: 16,12 (4,83-19,34) kWh Ка..
149,990ден
INVENTOR NEMESIS N2VI32 - 12WiFi/ N2VO32 - 12
Енергетска класа: A+++   Плазма Јонизатор   R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување   Wi-Fi Ready   Капацитет на ладење:  3,51 kWh   (3400 - 13010 Btu/h)   Капацитет на греење:  3,81 kWh  &nb..
29,990ден
INVENTOR LIFE PRO L4VI32-12WiFiR INVERTER
КЛИМА INVENTOR LIFE PRO L4VI32-12WiFiR INVERTER   Енергетска класа: A+++ Плазма Јонизатор R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување Wi-Fi Ready Капацитет на ладење:  3,20 kWh   (2047 - 12965..
21,990ден
INVENTOR LIFE PRO L4VI32-16WiFiR INVERTER
КЛИМА INVENTOR LIFE PRO L4VI32-16WiFiR INVERTER   Енергетска класа: A+++ Плазма Јонизатор R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување Wi-Fi Ready Капацитет на ладење:  4,60 kWh   (2218 - 17742..
31,490ден
INVENTOR LIFE PRO L4VI32-18WiFiR INVERTER
КЛИМА INVENTOR LIFE PRO L4VI32-18WiFiR INVERTER   Енергетска класа: A+++ Плазма Јонизатор R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување Wi-Fi Ready Капацитет на ладење:  5,13 kWh   (4094 - 21154..
35,990ден
INVENTOR LIFE PRO L4VI32-24WiFiR INVERTER
КЛИМА INVENTOR LIFE PRO L4VI32-24WiFiR INVERTER   Енергетска класа: A+++ Плазма Јонизатор R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување Wi-Fi Ready Капацитет на ладење:  6,45 kWh   (6800 - 28000..
45,990ден
VIVAX ACP-12CH35AERI
Капацитет на ладење 3.52 kW, Капацитет на греење 3.81 kW, Фреон R410A, Енергетска класа на ладење A++, Енергетска класа на греење A+, SEER коефициент 6.8, SCOP коефициен..
25,990ден
VIVAX ACP-18CH50AERI
Капацитет на ладење 5.28 kW Капацитет на греење 5.57 kW Фреон R410A Енергетска класа на ладење A++ Енергетска класа на греење A+ SEER коефициент 6.8 SCOP коефициент 4 Предвидено оптеретување при греење 4,2 Јачина на звук при стандардни услови (в..
38,990ден
VIVAX ACP-18CT50AERI
Капацитет на ладење 5270 W (4700-6320W) Капацитет на греење 5570 W (5010-6680W) Фреон R410 Енергетска класа на ладење A+ Енергетска класа на греење A EER коефициент 5.6 COP коефициент 3.8 Sleep mode Auto swing Memory function(auto restart)..
39,990ден
VIVAX ACP-24CH70AERI
Капацитет на ладење 7.03 kW Капацитет на греење 7.91 kW Фреон R410A Енергетска класа на ладење A++ Енергетска класа на греење A+ SEER коефициент 6.6 SCOP коефициент 4 Предвидено оптеретување при греење 5,6 Јачина на звук при стандардни услови (в..
49,990ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012