Ѕидни

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
Капацитет на ладење:  3,20 kWh   (10918 Btu/h) Капацитет на греење:  3,40 kWh   (11601 Btu/h) Енергетска класа при ладење:  А ++ Енергетска класа при греење (топла зона):  A +++ Напон / фрекфенција / фаза (V / Hz / Ph) 220-240 / ..
23,990ден
Капацитет на ладење:  4,60 kWh   (15695 Btu/h) Капацитет на греење:  5,00 kWh   (17060 Btu/h) Сезонскa ефикасност (Во согласност со EN14825) Енергетска класа при ладење:  А ++ Енергетска класа при греење (топла зона):  A +++ ..
33,990ден
Капацитет на ладење:  5,13 kWh   (17504 Btu/h) Капацитет на греење:  5,28 kWh   (17998 Btu/h) Сезонскa ефикасност (Во согласност со EN14825) Енергетска класа при ладење:  А ++ Енергетска класа при греење (топла зона):  A +++ ..
38,990ден
Капацитет на ладење:  6,70 kWh   (22860 Btu/h) Капацитет на греење:  7,25 kWh   (24737 Btu/h) Сезонскa ефикасност (Во согласност со EN14825) Енергетска класа при ладење:  А ++ Енергетска класа при греење (топла зона):  A ..
49,990ден
INVENTOR OMNIA (WIFI ready) O1MVI-12WFR / O1MVO-12 INVERTER Ø WIFI READY Ø HEPA Филтер Ø Супермоќен ЈОНИЗАТОР Капацитет на ладење:  3,52 kWh   Капацитет на греење:  3,81 kWh   Капацитет на ладење:  12000 BTu &..
21,990ден
МОДЕЛ: P4MVI-18WFR/P4MVO-18  INVERTER Ø WIFI READY Ø AIR IONIZER Ø HEPA FILTER Капацитет на ладење:  5,13 kWh   (17500 Btu/h) Капацитет на греење:  5,28 kWh   (18000 Btu/h) Енергетска класа при ладење:  А ++ Ен..
38,990ден
VIVAX ACP-12CH35AERI
Капацитет на ладење 3.52 kW, Капацитет на греење 3.81 kW, Фреон R410A, Енергетска класа на ладење A++, Енергетска класа на греење A+, SEER коефициент 6.8, SCOP коефициен..
25,990ден
Капацитет на ладење 3.52 kW Капацитет на греење 3.81 kW Фреон R410A Енергетска класа на ладење A++ Енергетска класа на греење A+ SEER коефициент 6.9 SCOP коефициент 4.1 Предвидено оптеретување при греење 2,7 КW Јачина на звук при стандардни усло..
32,990ден
VIVAX ACP-12CH35AEZI
Капацитет на ладење 3.52 kW, Капацитет на греење 3.81 kW, Фреон R410A, Енергетска класа на ладење A++, Енергетска класа на греење A+, SEER коефициент 6.1, SCOP коефицие..
21,990ден
VIVAX ACP-18CH50AERI
Капацитет на ладење 5.28 kW Капацитет на греење 5.57 kW Фреон R410A Енергетска класа на ладење A++ Енергетска класа на греење A+ SEER коефициент 6.8 SCOP коефициент 4 Предвидено оптеретување при греење 4,2 Јачина на звук при стандардни услови (в..
38,990ден
VIVAX ACP-24CH70AERI
Капацитет на ладење 7.03 kW Капацитет на греење 7.91 kW Фреон R410A Енергетска класа на ладење A++ Енергетска класа на греење A+ SEER коефициент 6.6 SCOP коефициент 4 Предвидено оптеретување при греење 5,6 Јачина на звук при стандардни услови (в..
49,990ден
Инвертер клима уред со ефективен режим за затоплување до -15 ºC 5 год. гаранција на компресор Бела боја на внатрешна единица Тивок режим на работа 12.000 BTU Моќност 5 kW на ладење (од 5 до 43 ºC) Моќност 7 kW на греење (од -15 до 24 ºC) ..
25,990ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012