Floor standing

Floor standing

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
INVENTOR V1MFI-50B/V1MFO-50 INVERTER
INVENTOR V1MFI-50B/V1MFO-50 INVERTER   Проток на воздух (макс / средно / мин): 2300 / 2200 / 2050 m3/h Бучава на внатрешната единица (макс / средно / мин): 60 / 58 / 56 dB Бучава на надворешната единица: 63 dB Капацитет на ладење: 14,07 (4,22-16,88) kWh Ка..
143,990ден
INVENTOR V1MFI-66B/V1MFO-66 INVERTER
INVENTOR V1MFI-66B/V1MFO-60 INVERTER   Проток на воздух (макс / средно / мин): 2300 / 2200 / 2050 m3/h Бучава на внатрешната единица (макс / средно / мин): 60 / 58 / 56 dB Бучава на надворешната единица: 62 dB Капацитет на ладење: 16,12 (4,83-19,34) kWh Ка..
149,990ден
INVENTOR  V4MFI-50/V4MFO-50 INVERTER
Капацитет на ладење:  14,07 kWh   (48000 Btu/h) Капацитет на греење:  14,65 kWh   (50000 Btu/h) Сезонскa ефикасност (Во согласност со EN14825) Енергетска класа при ладење:  А+ Енергетска класа при греење:  A Напон / фрекфенција / фаза (V..
143,990ден
INVENTOR  V4MFI-66/V4MFO-66 INVERTER
Капацитет на ладење:  15,53 kWh   (53000 Btu/h) Капацитет на греење:  16,12 kWh   (60000 Btu/h) Сезонскa ефикасност (Во согласност со EN14825) Енергетска класа при ладење:  А++ Енергетска класа при греење:  A+++ SEER: 6.0 Напон / фре..
149,990ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012