Каналски

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
INVENTOR V5MDI32-60WiFiR U5MRT32-60
КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ (Btu/h): 52.000(29.000-59.000) КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ (kWatt): 15.4 (5.86-17.29) КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ (Btu/h): 62.000 (16.000-70.000) КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ (kWatt): 18.2 (4.69-20.52) ЛАДЕЊЕ Pdesign (kW) : 15.4 Eнергетска класа : A++ SEER: 6.1 ГРЕЕЊЕ ..
149,990ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012