Надворешни

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
INVENTOR MSO-18
Капацитет на ладење: 7000 - 18000 Btu/h Капацитет на ладење: 2.05 - 5.28 kW Капацитет на греење: 8000 - 19000 Btu/h Капацитет на греење: 2.34 - 5.57 kW Енергетска класа за греење: А+ Енергетска класа за ладење: А++ Ниво на бучавост: 56,5 dB Тежина: 36..
43,690ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012