Внатрешни

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
INVENTOR MSI-09
Капацитет на ладење: 9000 Btu/h Капацитет на ладење: 2.64 kW Капацитет на греење: 10000 Btu/h Капацитет на греење: 2.93 kW Проток на воздух: high / medium / low 420 / 310 / 240 m3/h Ниво на бучавост: high / medium / low 37 / 33 / 23 dB   ..
8,500ден
INVENTOR MSI-12
Капацитет на ладење: 12000 Btu/h Капацитет на ладење: 3.52 kW Капацитет на греење: 13000 Btu/h Капацитет на греење: 3.81 kW Проток на воздух: high / medium / low 520 / 460 / 270 m3/h Ниво на бучавост: high / medium / low 39 / 35 / 24 dB   ..
9,000ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012