Без електричен грејач

Без електричен грејач

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
OLEFINI  D-11W / A-11W
Тип: Лево / Десно Максимална висина на врата: (m) 2.5 Максимална пирина на врата: (m) 0.70 Излезна врзина: (m/s) 10/9/8 Волумен на воздух: (m3/h) 1008/907/806 Моќност на мотор: (W) 120 Кондензатор: (μF) 4 Брзина на моторот: (rpm) 1300/1100/900 Напојување: 230V, 1N,..
20,183ден
OLEFINI D-12W / A-12W
Тип: Лево / Десно Максимална висина на врата: (m) 2.5 Максимална пирина на врата: (m) 0.90 Излезна врзина: (m/s) 10/9/8 Волумен на воздух: (m3/h) 1152/1032/922 Моќност на мотор: (W) 120 Кондензатор: (μF) 4 Брзина на моторот: (rpm) 1300/1100/900 Напојување: 230V, 1N..
20,655ден
OLEFINI D-13W / A-13W
Тип: Лево / Десно Максимална висина на врата: (m) 2.5 Максимална пирина на врата: (m) 1.00 Излезна врзина: (m/s) 10/9/8 Волумен на воздух: (m3/h) 1296/1166/1037 Моќност на мотор: (W) 120 Кондензатор: (μF) 4 Брзина на моторот: (rpm) 1300/1100/900 Напојување: 230V, 1..
21,441ден
OLEFINI K-14W
Максимална висина на врата: (m) 2.5 Максимална пирина на врата: (m) 1.20 Излезна врзина: (m/s) 10/9/8 Волумен на воздух: (m3/h) 1400/1100 Моќност на мотор: (W) 240 Кондензатор: (μF) 4 Брзина на моторот: (rpm) 1300/1100/900 Напојување: 230V, 1N, 50Hz Бучност на 1м: ..
28,256ден
OLEFINI K-15W
Максимална висина на врата: (m) 2.5 Максимална пирина на врата: (m) 1.4 Излезна врзина: (m/s) 10/9/8 Волумен на воздух: (m3/h) 1708/1537/1366 Моќност на мотор: (W) 240 Кондензатор: (μF) 4 Брзина на моторот: (rpm) 1300/1100/900 Напојување: 230V, 1N, 50Hz Бучност на ..
29,672ден
OLEFINI K-16W
Максимална висина на врата: (m) 2.5 Максимална пирина на врата: (m) 1.60 Излезна врзина: (m/s) 9/8/7 Волумен на воздух: (m3/h) 1800/1600/1400 Моќност на мотор: (W) 240 Кондензатор: (μF) 4 Брзина на моторот: (rpm) 1300/1100/900 Напојување: 230V, 1N, 50Hz Бучност на ..
31,139ден
OLEFINI K-17W
Максимална висина на врата: (m) 2.5 Максимална пирина на врата: (m) 1.80 Излезна врзина: (m/s) 9/8/7 Волумен на воздух: (m3/h) 2050/1820/1590 Моќност на мотор: (W) 240 Кондензатор: (μF) 4 Брзина на моторот: (rpm) 1300/1100/900 Напојување: 230V, 1N, 50Hz Бучност на ..
31,768ден
OLEFINI K-18W
Максимална висина на врата: (m) 2.5 Максимална пирина на врата: (m) 2.00 Излезна врзина: (m/s) 9/8/7 Волумен на воздух: (m3/h) 2300/2050/1790 Моќност на мотор: (W) 120 Кондензатор: (μF) 4 Брзина на моторот: (rpm) 1300/1100/900 Напојување: 230V, 1N, 50Hz Бучнос..
33,289ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012