Топлински пумпи

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
INVENTOR AIR TO WATER HEAT PUMP DHW-CQ16pd/Na-M(O) INVERTER
Капацитет на греење(подно греење):  16,0 kW Капацитет на ладење(подно ладење):  15,5 kW Влезна моќност при греење(подно греење):  3,90 kW Влезна моќност при ладење(подно ладење):  4,62 kW Капацитет на греење(фенкојлер или радијатор): 14,0 kW К..
276,900ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012