Вентилатори на вода

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
DEES-65B Вентилатор на вода
Професионален 26" вентилатор на вода Моќност: 180W Лади простор од 30 - 50м2 и е погоден за надворешна употреба Капацитет на вода во резервоарот: 40 L Капацитет на прскање вода: 9 часа Дијаметар: 650mm Агол на вртење: 90 степени автоматски Температура на честички: 4°C ..
12,900ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012