Дополнителна опрема

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
БАКАРНИ ЦЕВКИ ЗА ФРЕОНСКА ИНСТАЛАЦИЈА (КОТУР)
Бакар за фреонски инсталации со сите потреби сертификати   Дијаметар х дебелина (inch) Дијаметар х дебелина (мм) Должина на цевка (м) Цена за кг. без ддв Цена за кг. со ддв 1/4 х 0.8 6.35..
733ден
БАКАРНИ ЦЕВКИ ЗА ФРЕОНСКА ИНСТАЛАЦИЈА (ПРАВА)
Бакар за фреонски инсталации со сите потреби сертификати,   Дијаметар х дебелина (inch) Дијаметар х дебелина (мм) Должина на цевка (м) Цена за метар без ддв Цена за метар со ддв 3/8 x 0.75 ..
143ден
БАКАРНИ ЦЕВКИ ЗА ФРЕОНСКА ИНСТАЛАЦИЈА СО ИЗОЛАЦИЈА (КОТУР)
Бакар за фреонски инсталации со сите потреби сертификати   Дијаметар х дебелина (inch) Дијаметар х дебелина (мм) Должина на цевка (м) Дебелина на изолација (мм) Цена за метар без ддв Цена за метар со ддв ..
130ден
ФРЕОН Р410А
Еколошки гас за фреонска инсталација ..
850ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012