Системи со селективни панели

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
ZENTRATHERM 150 ЛИТРИ ПОД ПРИТИСОК
СОЛАРЕН СИСТЕМ ПОД ПРИТИСОК Термосифонски систем Бојлер под притисок Големина на бојлерот: 150 л Големина на панел: 2,3 м2 Антифриз Сигурносен вентил Постоље Споен материјал помеѓу панелите и бојлерот Бојлерите се емајлирани Сончевите ..
35,990ден
ZENTRATHERM 200 ЛИТРИ ПОД ПРИТИСОК
СОЛАРЕН СИСТЕМ ПОД ПРИТИСОК Термосифонски систем Бојлер под притисок Големина на бојлерот: 200 л Големина на панел: 3,7 м2 Антифриз Сигурносен вентил Постоље Споен материјал помеѓу панелите и бојлерот Бојлерите се емајлирани Сончевите ..
47,990ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012