Колектори

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
CAMEL SOLAR CS10
Соларни колектори модел CS10 од вакуум цевки (U- тип)дозволуваат употреба во текот на целата година, независно од температурата на животната околина. Поседуваат одлични абсорбентни стандарди и високо ефикасни селективни облоги.  Апсорберoт и топл..
13,490ден
CAMEL SOLAR CS15
Соларни колектори модел CS15 од вакуум цевки (U- тип)дозволуваат употреба во текот на целата година, независно од температурата на животната околина. Поседуваат одлични абсорбентни стандарди и високо ефикасни селективни облоги.  Апсорберoт и топл..
19,990ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012