Пумпна група

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
GIACOMINI WILO R586S
Циркулациона група е составена од сигурносен вентил Четири топчести вентили на два има термометри кои ја проверуваат испорачаната и вратената температура Манометар Неповратен вентил Две котелски славини Пумпа Wilo специјална за солар Мерач на проток М..
15,550ден
GIACOMINI WILO R586SY
Циркулациона група е составена од сигурносен вентил Еден топчест вентил кој е поставен на еден термометар коj ја проверува вратената температура Манометар Неповратен вентил Две котелски славини Пумпа Wilo специјална за солар Мерач на проток Механички ..
10,500ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012