Експанзиони садови

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
GIACOMINI Експанзии за соларни системи
Експанзионите садови се користат за да ги апсорбираат термичките осцилации на кои се изложени во соларните системи Мембрната е наменета да работи во системи со топла вода Резервоарот е направен од високо квалитетен челик Внатрешниот дел е антикорозивен и гарантира употреба б..
920ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012