Цевки за гликол

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
ПАР БАКАРНИ ЦЕВКИ ЗА СОНЧЕВИ КОЛЕКТОРИ СО ИЗОЛАЦИЈА (КОТУР)
ПАР БАКАРНИ ЦЕВКИ ЗА СОНЧЕВИ КОЛЕКТОРИ СО ИЗОЛАЦИЈА (КОТУР)   Дијаметар х дебелина (inch) Должина на цевка (м) Дебелина на изолација (мм) Цена за метар без ддв Цена за метар со ддв 1/4 х 0.8 ; ..
315ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012