Контролери

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
ДИГИТАЛЕН СОЛАРЕН КОНТРОЛЕР SR208C
Дигитален соларен контролер со 3 сонди. Едната сонда се врзува на соларниот колектор, додека другите две се врзуваат на горната и долната точка на бојлерот. Контролерот ги обработува податоците кои ги добива од сондите и според нив дава команда на пумпата кога да работи. ..
5,600ден
ДИГИТАЛЕН СОЛАРЕН КОНТРОЛЕР SR609C
Дигитален соларен контролер Димензии на дисплеј: 179х120х43 мм Потрошувачка на колекторот: 3 W Точност при мерење температура: +/- 2 ºC Мерење температура: 0-100 ºC Излез за поврзување со грејачот на соларниот систем: < 2000 W Работна температура..
5,150ден
ДИГИТАЛЕН СОЛАРЕН КОНТРОЛЕР SR618C
Дигитален соларен контролер Димензии на дисплеј: 210х145х48 мм Потрошувачка на колекторот: 3 W Точност при мерење температура: +/- 2 ºC Мерење температура: 0-150 ºC Излез за поврзување со грејачот на соларниот систем: < 3000 W Можност за приклучо..
12,500ден
ДИГИТАЛЕН СОЛАРЕН КОНТРОЛЕР ТК-7
Дигитален соларен контролер Контрола на температурата на водата: 0-99 ºC Толеранција на контрола на температурата: +/- 2 ºC Толеранција на мерење на температурата: +/- 2 ºC Излез за поврзување со пумпата на соларниот систем: < 500 W Излез за ..
0ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012