Без притисок

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
SUN POWER SP-470-58/1800-15-C
СОЛАРЕН СИСТЕМ БЕЗ ПРИТИСОК Цевки: 15 Должина на цевка: 1800 мм Големина на цевки: ф58 мм Контролер Грејач Големина на бојлер: 150 л Бојлерот е изработен од нерѓосувачки челик - INOX   ..
12,900ден
SUN POWER SP-470-58/1800-30-C
СОЛАРЕН СИСТЕМ БЕЗ ПРИТИСОК Цевки: 20 Должина на цевка: 1800 мм Големина на цевки: ф58 мм Контролер Грејач Големина на бојлер: 300 л Бојлерот е изработен од нерѓосувачки челик - INOX   ..
24,490ден
SUN POWER SP-470-58/1800-20-C
СОЛАРЕН СИСТЕМ БЕЗ ПРИТИСОК Цевки: 20 Должина на цевка: 1800 мм Големина на цевки: ф58 мм Контролер Грејач Големина на бојлер: 200 л Бојлерот е изработен од нерѓосувачки челик - INOX   ..
18,490ден
SUN POWER SP-470-58/1800-24-C
СОЛАРЕН СИСТЕМ БЕЗ ПРИТИСОК Цевки: 20 Должина на цевка: 1800 мм Големина на цевки: ф58 мм Контролер Грејач Големина на бојлер: 240 л Бојлерот е изработен од нерѓосувачки челик - INOX   ..
21,490ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012